Πέτσας : Κοντά στο Πάσχα οι αποφάσεις για την άρση του lockdown

Κοντά στο Πάσχα αναμένεται να ληφθούν οι αποφάσεις για την άρση των περιοριστικών μέτρων υπογράμμισε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

«Κοντά στο Πάσχα θα ληφθούν οι αποφάσεις. Πάντως 14 Μαΐου θα ανοίξουν οι τουριστικές δραστηριότητες. Επομένως τόσο οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις όπως και άλλοι περιορισμοί πρέπει να εξεταστούν και υπό αυτό το πρίσμα» σημείωσε.

Στο ερώτημα αν θα επιτραπούν οι υπερτοπικές μετακινήσεις ενόψει Πάσχα, υποστήριξε ότι είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης «αλλά το εξετάζουμε. Οι αποφάσεις θα παρθούν λίγο πριν το Πάσχα με βάση την εικόνα της επιδημιολογικής κατάστασης».

«Οι βαλβίδες αποσυμπίεσης περιλαμβάνουν σταδιακό άνοιγμα της οικονομίας και των κοινωνικών δραστηριοτήτων και όχι απότομο. Η κυβέρνηση προχώρησε σε τέτοιου είδους ανοίγματα με τη σύμφωνη γνώμη των ειδικών» δήλωσε.

ΟΤΑ

Όπως γνωστοποίησε ο κ. Πέτσας, πριν το Πάσχα, αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νέο εκλογικό νομοσχέδιο των ΟΤΑ.

«Είναι σοβαρή αλλαγή. Επαναφέρουμε την διακυβερνησιμότητα των δήμων, που είχε τρωθεί πολύ από το νόμο Σκουρλέτη, ο οποίος οδηγούσε σε αδυναμία του εκλεγμένο δήμαρχο και του δημοτικού συμβουλίου να υλοποιήσει το πρόγραμμα με το οποίο είχε εκλεγεί» είπε χαρακτηριστικά.

Δολοφονία Καραϊβάζ

Τέλος, σχολίασε την χθεσινή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Πολύ σημαντικός πυλώνας της δημοκρατίας η ελευθερία του Τύπου. Σε τέτοιου είδους περιπτώσεις πρέπει να είναι ομόθυμη η καταδίκη. Και φυσικά να βρεθεί ο δράστης. Στο πολιτικό παιχνίδι, πολλές φορές στοχοποιούνται τα μέσα ενημέρωσης. Θα έπρεπε να μείνουν έξω από αυτό και να αφήσουμε τους δημοσιογράφους απερίσπαστους να κάνουν τη δουλειά τους».

Σχετικά

7 Άποψη για τα “Πέτσας : Κοντά στο Πάσχα οι αποφάσεις για την άρση του lockdown”

  1. Γεωργιος γεωργιου

    ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η Ν.Δ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΤΕΡΠΙΛΑΡ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΩΣΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΙΧΤΟΝ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.ΡΙΧΤΕ ΤΟΝ.ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΓΙ’ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ.ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ .ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΡΕΛΙΟΥ.ΚΟΝΤΕΥΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΛΙΓΟ ΕΜΕΙΝΕ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ.

  2. Γεωργιος γεωργιου

    ΞΥΠΝΑΜΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ 46 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ.ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ…ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ.Η ΟΡΓΗ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ.ΜΑΣ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ.ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

  3. Γεωργιος γεωργιου

    ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ;ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΦΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΕΛΦ ΤΕΣΤ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.ΑΡΑΓΕ ΕΚΕΙ ΜΕΝΕΙ Η ΠΑΕΙ ΣΧΟΛΕΙΟ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ;ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

  4. Γεωργιος γεωργιου

    ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΕ ΓΕΡΟΠΕΤΡΙΤΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ.Ο ΛΑΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ.ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ Η ΕΚΛΟΓΕΣ .ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΟΣΟ ΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ.

  5. Γεωργιος γεωργιου

    ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.ΜΟΥΓΚΑ ΟΛΟΙ.ΜΟΝΟ Η ΚΥΡΙΑ ΠΕΛΩΝΗ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ.ΜΟΥΓΚΑΜΑΡΑ ΟΛΟΙ.ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ .ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ.ΚΙΧ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ.

  6. Γεωργιος γεωργιου

    ΜΟΥΓΚΑ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΤΡΕΜΕΙΣ.ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

  7. Γεωργιος γεωργιου

    ΑΝ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΤΕΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ.ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα